Ker razmisljava da bi prvic obiskala swinger klub bi imela par vprasanj

Naju s možem zanima swinganje, samo zaenkrat sva o tem samo sanjarila in se pogovarjala.

Zanima me pa kakšne stranke pridejo k vam?

A večinoma italijani ali slovenci ?

Koliko so stari ?

Kakšne postave imajo (midva nisva glih suha - sploh pride do zanimanje če nisi glih maneken?).

Koliko strank pridejo istočasno k vam in kolk časa ostanejo in ob katerem dnevu in uri?

Odgovor

Če so sanje lepe, je najbolje, da se jih kar takoj zaživi :)  ...čas hitro teče in urca zamujena ne vrne se nobena :)

Vprašanja, katera si zastavljata, so odveč....škoda je sekirati se zaradi takih stvari :)  ...poleg tega pa so dnevi pri nas vsakič drugačni...ni nekega pravila, ki bi veljalo za poseben dan...

Klub obratuje od četrtka do nedelje (od 16.ure dalje) , sobote so samo za pare, ostale dni je vstop dovoljen tudi posameznikom. K nam prihajajo ljudje iz SLO, CRO, ITL ter tudi iz vseh ostalih držav sveta...

Struktura je vedno drugačna... Isto velja glede starosti....največ pa jih je med 30 in 55 letom. Manekeni?? Ahh...dajta no...lepota je relativna :) ...in najbolj pomembna je tista odznotraj :)

Ko bosta prišla, se vama bomo že na sprejemu maksimalno posvetili ter vam cel klub razkazali in objasnili, kako funkcionira :) ...in nato z veseljem odgovorili na vsa ostala vprašanja ;)

 

Ali je sex z ostalimi nekako obvezujoc ali lahko sexava tudi sama, ter samo opazujeva ostale?

Ce nama bo gdo vsec...kako...na kaksen nacin mu lahko dava do znanja da bi zeli odnos z njim ali njima?

Se vecja soba doplaca?

Se lako sexa tudi drugod...ne samo v sobi z doplacilom?

Kateri dan je najbolj priporcljiv...kdaj najvec parov?

Odgovor

Vsekakor sex z drugimi ni nikakor obvezujoč. Vidva sama odločata, kaj bosta počela, s kom in če sploh. Seveda lahko samo opazujeta druge, lahko sta opazovana vidva,...vse pač kar si vidva želita in seveda vse v dogovoru z drugimi.

 Načinov sporazumevanja je veliko in od vas ter ostalih udeležencev je odvisno, kakšne ''tehnike'' se boste poslužili :)

V sklopu kluba so na razpolago 3 sobice, katerih uporaba je vklučena v ceno vstopnine. Seks je dovoljen po celem klubu, ne samo v sobicah.

Ne moremo reči, kateri dan je najbolj priporočljiv....vsak dan je drugačen in ne obstaja eno pravilo, ki bi vedno veljalo....tako da , najbolje da se sama odločita, kdaj vama najbolj odgovarja. Za pomoč mogoče le tale podatek, da je ob sobotah vstop samo za pare, ostale dneve pa lahko vstopijo tudi posamezniki. Vidva vesta, kaj si želita in kateri dan vama bolj odgovarja.

Vsekakor pa, ko bosta prišla v klub, vaju popeljemo v klub ter vama vse do potankosti objasnimo, kako stvari pri nas potekajo.

 

Na vas se obračam, ker imam nekaj vprašanj v zvezi z obiskom kluba Sun Garden

 Namreč... S fantom se že nekaj časa malo za šalo malo za res pogovarjava, da bi enkrat obiskala vaš klub, vendar je do zdaj vse ostalo le pri pogovoru, hecu, provokaciji:)

Moram priznati, da je seveda obotavljanje pripisati dejstvu, da nisva še nikoli bila v swinger klubu niti nisva prakticirala menjave partnerjev ali česa podobnega, zato tudi nisva prepričana, ali bi nama sploh bilo všeč ali ne...

Ali je možno, da do menjave partnerjev sploh ne pride, če ugotoviva, da tega nočeva, je možno ne vem, samo, da ti opazuješ oziroma tebe opazujejo drugi pri spolnem odnosu

Ali k vam hodi določena skupina ljudi, ki so pri vas že stalni gostje - sprašujem zato, ker mi je neprijetno, da se že na prvi pogled vidi, da sva "nova", ki nimata pojma, hehe:))

Na vaši spletni strani sem videla, da ponujate tudi darilne bone in, da so potrebne rezervacije

 

Odgovor

Vse vajine bojazni so resnično čisto odveč .

V klubu sta vidva tista, ki odločata, kaj bosta počela, če sploh in s kom.

 Nihče vaju ne more v nič prisiliti in ravno tako ne vidva ostalih udeležencev.

Pri spolnem odnosu sta lahko opazovana vidva in prav tako lahko vidva opazujeta ostale, v kolikor so vrata sobic odprta. Vrata sobic se lahko tudi zapre, v tem primeru pomeni, da pač ne želita biti opazovana ter si želita intimne trenutke le za vaju.

V klubu vlada sproščeno vzdušje in novih udeležencev nobeden ne sprejema na način, kot si ga opisala v mailu.

Ko bosta prišla v klub, vama bomo najprej vse razkazali in obrazložili, kakšna so pravila kluba ter vaju nato povabili na pijačo dobrodošlice.

Vprašala nas bosta lahko čisto vse, kar vaju zanima in z veseljem bomo odgovorili na vsa vajina vprašanja.

 Prav hitro bosta najverjetneje spoznala tudi nekatere druge goste in že se bosta ''potopila'' v čarobnost prijetnega druženja, klepeta, zabave ter drugih novih vznemirljivih spoznanj